Contact informatie & vacatures Ronde van Midden Nederland

Contact

Stichting Wielerpromotie Midden Nederland bestuur

De Stichting Wielerpromotie Midden Nederland heeft als doel de wielersport in al zijn dimensies te promoten. De SWMN bestaat uit onbezoldigde bestuurders die naast hun reguliere werk in veel avonduren en weekenden inhoud geven aan de bestuursactiviteiten. Zij zijn de drijvende kracht achter de Ronde van Midden Nederland races en toertochten.

Het bestuur van de stichting

NaamFunctieContact
Jasper den HartogVoorzittervoorzitter@rvmn.nl
Joop van DitmarschSecretaris
Harm RozieBestuurslid
Jochem UytdehaagheKoersdirecteur
(geen stem bestuur)
Anton van GerwenProjectmanager
(geen stemrecht bestuur)
info@rvmn.nl

Contactinformatie secretariaat

Stichting Wielerpromotie Midden Nederland
Secretariaat
Erica 16
3958HN Amerongen
Nederland

email: info@rvmn.nl

Contactinformatie PR, Communicatie en Media

Paapst van Dam (persvoorlichting):

Marcel Paapst
+31 (0)6 22 799 5569 / +31 (0)30 2427 990

Organisatie Kernteam

Het organisatie Kernteam bestaat geheel uit vrijwilligers. Deze vrijwilligers doen de voorbereidingen en realisatie op de dagen zelf van alle wedstrijden en toertochten. Naast het kernteam is er nog een grote groep onmisbare vrijwilligers en partners die op de dag meehelpen met de realisatie van alle activiteiten. Veel van deze vrijwilligers komen via croqqer.com op deze activiteiten af.

Het organisatie kernteam bestaat uit onderstaande vrijwilligers met hun activiteiten.

NaamFunctieContact
Anton van GerwenProjectmanagerinfo@rvmn.nl
Gerard PrinsParcoursbouwer
Joop van DitmatschWagenpark
VacatureMotards
VacatureWebsite & Social Media
VacatureFaciliteiten
Herman van PlateringenGasten
Jan BoddeFotografen

Het kernteam versterkenVacatures

De Ronde van Midden Nederland is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!
De organisatie zoekt wielerliefhebbers die de organisatie ondersteunen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob de Moor: info@rvmn.nl

Stichtingsbestuursleden

Draag je de wielersport een warm hart toe? Ben  je geïnteresseerd in de functie van commissie- of bestuurslid? Neem dan contact op via info@rvmn.nl. Onze organisatie bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers, dat elk jaar weer een fantastische klassieker weet neer te zetten.

Verkeersregelaars

Zondag 26 augustus 2018 vindt de 62e Ronde van Midden Nederland plaats, een internationale wielerkoers met de UCI-status 1.2.  Een klassieker van ca. 200 km. met start en finish in de stad Utrecht.

 

contact informatie Ronde van Midden Nederland 2014 elite wedstrijd op de Lekdijk

De zondagse rit in lijn voert de wielrenners door de provincie Utrecht door Huis ter Heide, Zeist, Driebergen, Doorn, Leersum, Amerongen, Elst, Achterberg, Rhenen, Remmerden, Soesterberg, Woudenberg, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Schalkwijk, Houten en Nieuwegein naar de finish in Utrecht.

contact informatie Ronde van Midden Nederland 2014 elite wedstrijd op de Lekdijk

Om de wielrenners de gelegenheid te geven zich volledig te concentreren op de koers, wordt de openbare weg (tijdelijk) afgezet voor het verkeer, waarvoor ieder jaar een beroep wordt gedaan op motorrijders die als verkeersregelaar de organisatie willen bijstaan.

Nu is het leuk om verkeersregelaar te zijn (dit jaar rijdt er een motard met 40x staat van dienst!), maar motorrijden is nog leuker; daarom krijgt de verkeersregelaar krijgen zo’n 4 – 6 kruisingen of andere bijzondere plaatsen toegewezen, verspreid over de hele route. Dus geen uren wachten op een bepaalde kruising. Sterker nog: naarmate de middag vordert gaan de heren wielrenners sneller fietsen, waardoor de speelruimte voor de motorrijders steeds kleiner wordt.

Vóór de wedstrijddag bieden wij twee instructiebijeenkomsten aan (waarschijnlijk op 13 en 20 augustus) voor motards die weinig of geen ervaring hebben met het beveiligen van een wielerkoers. Op pad met een aantal ervaren verkeersregelaars, die het parcours (en de sluip door – kruip door-wegen!) kennen om op deze wijze kennis en ervaring over te dragen.

contact informatie Ronde van Midden Nederland 2014 elite wedstrijd op de Lekdijk

Is uw interesse gewekt? Mail dan uw gegevens, graag met voorkeur voor zaterdag en/of zondag naar motard@rvmn.nl.