Contact informatie & vacatures Ronde van Midden Nederland

Contact

Stichting Wielerpromotie Midden Nederland bestuur

De Stichting Wielerpromotie Midden Nederland heeft als doel de wielersport in al zijn dimensies te promoten. De SWMN bestaat uit onbezoldigde bestuurders die naast hun reguliere werk in veel avonduren en weekenden inhoud geven aan de bestuursactiviteiten. Zij zijn de drijvende kracht achter de Ronde van Midden Nederland races en toertochten.

Het bestuur bestaat uit deze mensen en hun functies.

Rob de Moor Voorzitter
Anton van Gerwen Vice-voorzitter
Pieter Elstgeest Penningmeester
Vacant Secretaris

Contactinformatie secretariaat

Stichting Wielerpromotie Midden Nederland
Secretariaat
Erica 16
3958HN Amerongen
Nederland

email: info@rvmn.nl

Contactinformatie PR, Communicatie en Media

Ronde van Midden Nederland:

Rob de Moor
+31 (0)629 048 752

Paapst van Dam (persvoorlichting):

Marcel Paapst
+31 (0)6 22 799 5569 / +31 (0)30 2427 990

Organisatie Kernteam

Het organisatie Kernteam bestaat geheel uit vrijwilligers. Deze vrijwilligers doen de voorbereidingen en realisatie op de dagen zelf van alle wedstrijden en toertochten. Naast het kernteam is er nog een grote groep onmisbare vrijwilligers en partners die op de dag meehelpen met de realisatie van alle activiteiten. Veel van deze vrijwilligers komen via croqqer.com op deze activiteiten af.

Het organisatie kernteam bestaat uit onderstaande vrijwilligers met hun activiteiten.

Jochem Uytdehaage Koersdirecteur
Jan Bodde Foto & Film
Katja Gitmans Facilities
Arthur van Hoogenvest Coördinatie wagenpark
Herman van Plateringen Coördinator Gasten
Gerard Prins Coördinator logistiek en bebording
Peter Jacobse Coördinator Motards

Vacatures

Het kernteam versterken

De Ronde van Midden Nederland is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!
De organisatie zoekt wielerliefhebbers die de organisatie ondersteunen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob de Moor: info@rvmn.nl

Stichtingsbestuursleden

Draag je de wielersport een warm hart toe? Ben  je geïnteresseerd in de functie van commissie- of bestuurslid? Neem dan contact op via info@rvmn.nl. Onze organisatie bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers, dat elk jaar weer een fantastische klassieker weet neer te zetten.

Verkeersregelaars

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2016 vindt de 60e Ronde van Midden Nederland plaats, een internationale wielerkoers met de UCI-status 2.2. Zaterdag 27 augustus is een ploegentijdrit van ca 30 km, zondag is er een zgn “rit in lijn” van ca. 200 km. met start en finish in de stad Utrecht.

De ploegentijdrit zal plaats vinden op een afgesloten parcours, naar verwachting zullen alle ploegen binnen anderhalf uur de tijdrit afgewikkeld hebben. De beveiliging is dus ‘statisch’, dat wil zeggen je krijgt één punt toegewezen, maar daarom niet minder interessant. De ploegentijdrit wordt door wielrenners als het zwaarste onderdeel van de wielersport ervaren.

contact informatie Ronde van Midden Nederland 2014 elite wedstrijd op de Lekdijk

De zondagse rit in lijn voert de wielrenners door de provincie Utrecht door Huis ter Heide, Zeist, Driebergen, Doorn, Leersum, Amerongen, Elst, Achterberg, Rhenen, Remmerden, Soesterberg, Woudenberg, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Schalkwijk, Houten en Nieuwegein naar de finish in Utrecht.

contact informatie Ronde van Midden Nederland 2014 elite wedstrijd op de Lekdijk

Om de wielrenners de gelegenheid te geven zich volledig te concentreren op de koers, wordt de openbare weg (tijdelijk) afgezet voor het verkeer, waarvoor ieder jaar een beroep wordt gedaan op motorrijders die als verkeersregelaar de organisatie willen bijstaan.

Nu is het leuk om verkeersregelaar te zijn (dit jaar rijdt er een motard met 40x staat van dienst!), maar motorrijden is nog leuker; daarom krijgt de verkeersregelaar krijgen zo’n 4 – 6 kruisingen of andere bijzondere plaatsen toegewezen, verspreid over de hele route. Dus geen uren wachten op een bepaalde kruising. Sterker nog: naarmate de middag vordert gaan de heren wielrenners sneller fietsen, waardoor de speelruimte voor de motorrijders steeds kleiner wordt.

Vóór de wedstrijddag bieden wij twee instructiebijeenkomsten aan (waarschijnlijk op 15 en 22 augustus) voor motards die weinig of geen ervaring hebben met het beveiligen van een wielerkoers. Op pad met een aantal ervaren verkeersregelaars, die het parcours (en de sluip door – kruip door-wegen!) kennen om op deze wijze kennis en ervaring over te dragen.

contact informatie Ronde van Midden Nederland 2014 elite wedstrijd op de Lekdijk

Is uw interesse gewekt? Mail dan uw gegevens, graag met voorkeur voor zaterdag en/of zondag naar motard@rvmn.nl.